Sähköasennukset, sähköremontit ja sähkösaneeraukset vankalla sähköalan ammattitaidolla!

Toteutamme sähköasennukset ja sähköurakoinnit kaiken kokoisiin taloihin ja kiinteistöihin yksityishenkilöille, yritystiloihin ja teollisuuteen sekä julkisten toimijoiden tiloihin. Olemme kokenut, monipuolinen ja joustava tekijä niin uudisrakentamisessa kuin saneerauskohteissakin. Sähköalan ammattilaisillamme ja sähköasentajillamme on monipuolinen kokemus sähköurakoinnista, ja he auttavat asiakkaitamme löytämään kestävän ja laadukkaan ratkaisun jokaiseen tarpeeseen. Toimimme alihankkijana myös sähköverkon rakentamisessa.

Toimipisteemme sijaitsevat Ilmajoella, Vimpelissä ja Lappajärvellä, ja palvelemme asiakkaitamme kaikissa sähkötöissä Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella. Asiakkaitamme ovat yritykset, rakennusliikkeet, isännöitsijät, maanrakennusurakoitsijat, kotitaloudet, omakotitalorakentajat sekä julkisyhteisöt.


Sähköasennukset ja sähkövikojen korjaukset

Oli kyseessä sitten sähkövian korjaus tai sähköjen asennus, meiltä saat palvelua joustavasti juuri silloin, kun sitä tarvitset! Toteutamme kaiken kokoisten kiinteistöjen sähköasennusurakat ja sähköhuollot ammattitaidolla niin yrityksille, julkisyhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

Lue lisää sähköasennuksista ja sähköremonteista »

Teollisuuden sähköasennukset ja sähköhuollot

Meiltä saat sähköasennukset ja sähköhuollot teollisuuslaitoksiin. Palvelemme sinua ketterästi myös tilanteissa, joissa tarvitset apua todella nopeasti, kuten sähkövioissa. Toteutamme suuretkin sähkötehot ammattitaitoisesti ja turvallisesti kohteeseen kuin kohteeseen.

Lue lisää teollisuuden sähköasennuksista »

Sähköremontit ja sähkösaneeraus

Autamme sinua taloyhtiöiden ja kiinteistöjen saneerausten ja putkiremonttien yhteydessä toteutettavissa sähköremonteissa ja sähkösaneerauksissa. Laaja hankintaverkostomme ja vankka kokemuksemme varmistavat, että saneeraukset valmistuvat ammattitaitoisesti ja aikataulussaan.

Lue lisää sähköremonteista ja sähkösaneerauksista »

Uudisrakentamisen sähköasennukset

Toteutamme kaikki uudisrakentamisen sähköasennukset aina huolellisesta suunnittelusta viimeisenkin pistorasian asennukseen. Toimimme joustavasti ja ketterästi kaiken kokoisissa kohteissa niin kokonaisvaltaisena urakoitsijana kuin yhteistyökumppanina.

Lue lisää uudisrakentamisen sähköasennuksista »

Julkisrakentamisen sähköasennukset

Teemme sähköasennukset nopealla ja joustavalla aikataululla kaiken kokoisiin julkisrakentamisen kiinteistöihin ja kohteisiin myös kokonaisurakointina. Meillä on laaja ja monipuolinen kokemus sähköasennuksista muun muassa kerros- ja rivitalokohteissa, kouluissa ja palvelukodeissa.

Lue lisää julkisrakentamisen sähköasennuksista »

Ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput

Asennamme laadukkaat, pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvat ja pitkäikäiset ilmalämpöpumput ja aurinkosähköjärjestelmät. Autamme mielellämme löytämään sopivan energiaratkaisun kaikkiin tiloihin aina kesämökeistä omakotitaloihin ja toimistotiloihin.

Lue lisää energiaratkaisuista »

Sähköverkoston rakentaminen

Toimimme alihankkijana yhdessä emoyhtiömme kanssa sähköverkon rakentamisessa Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat myös kaikki sähköalan erikoisosaamista vaativat verkon rakentamistyöt, kuten jännitetyöt, kaapelikytkennät, muuntaja-asennukset ja ilmajohtotyöt.

Lue lisää sähköverkoston rakentamisesta »

Sähköautojen latauslaitteet

Lue lisää »

Aurinkosähköjärjestelmä ja aurinkopaneelit

Lue lisää »

Automaatioasennukset

Lue lisää »