Ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja helposti asennettava lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisu, jonka avulla voit säästä jopa 55 % lämmityskuluissa. Ilmalämpöpumppu siirtää ulkoilmasta lämpöenergiaa ja lämmittää tilaa lämpimällä ilmalla. Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti niin ympärivuotisesti käytössä oleviin tiloihin kuin ylläpitolämmitykseenkin.

Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu siirtää ilmalämpöpumpun tapaan lämpöenergiaa ulkoilmasta talosi lämmityskiertoon ja säästää jopa yli puolet energialaskustasi, ympäristöystävällisesti. Samalla ilmavesilämpöpumppu lämmittää myös tarvitsemasi käyttöveden jopa +60 °C:een asti. Kustannustehokas ja ympäristöystävällinen ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai kodin ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi.

Pitkäaikaiset ja ympäristöystävälliset ilma- ja vesi-ilmalämpöpumput

Suurimmat kustannussäästöt sekä ilmalämpöpumppujen että ilmavesilämpöpumppujen kanssa saadaan sähkölämmitteisissä ja öljylämmitteisissä taloissa, joissa energiakustannukset nousevat etenkin kylmimpään aikaan suorastaan pilviin. Ilmalämpöpumpun ja ilmavesilämpöpumpun avulla voit keventää päälämmitysjärjestelmän käyttöä talvella ja säästää näin kukkaroasi.

Ilmalämpöpumppu tai ilmavesilämpöpumppu valmiiksi asennettuna

Asennamme ja huollamme energiajärjestelmät ammattitaidolla. Autamme sinua mielellämme myös valitsemaan omaan kotiisi tai toimistoosi parhaiten sopivan ratkaisun. Olemme Scanofficen, Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen sekä ilmavesilämpöpumppujen maahantuojan, valtuutettu jälleenmyyjä. Kauttamme saat luotettavat ja pitkäikäiset ratkaisut, jotka on suunniteltu erityisesti Suomen vaihtelevaan ilmastoon ja kylmään talveen. Valikoimaamme kuuluu mm. Gree- ja Mitsubishi Electric -merkkiset ilmalämpöpumput sekä Mitsubishi Electric -merkkiset vesi-ilmalämpöpumput.

Lue lisää Scanofficen maahantuomista ilmalämpöpumpuista >>
Lue lisää Scanofficen maahantuomista ilmavesilämpöpumpuista >>

       

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous, niin mietitään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkosähköjärjestelmä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ilmalämpöpumput ja vesi-ilmalämpöpumput