Energiaratkaisut ja ilmalämpöpumput

LUOTETTAVAT JA PITKÄIKÄISET ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja helposti asennettava lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisu, jonka avulla voit säästä jopa 55 % lämmityskuluissa. Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti niin ympärivuotisesti käytössä oleviin tiloihin kuin ylläpitolämmitykseenkin. Suurimmat kustannussäästöt saadaan sähkölämmitteisissä ja öljylämmitteisissä taloissa, joissa energiakustannukset nousevat etenkin kylmimpään aikaan suorastaan pilviin. Ilmalämpöpumpun avulla voit keventää päälämmitysjärjestelmän käyttöä talvella ja säästää näin kukkaroasi.

AURINKOPANEELIT

Aurinkopaneelien avulla tuotat ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa sähköä helposti oman taloutesi tai tilasi tarpeisiin. Aurinkosähköjärjestelmä voidaan asentaa mihin tahansa rakennukseen. Siellä, missä vain aurinko paistaa, voit ottaa talteen sen tarjoaman energian ja hyödyntää sitä esimerkiksi omakotitalon, rivitalon tai mökin lämmityksessä ja sähkötarpeissa. Aurinkopaneelien avulla tuotat ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa sähköä helposti oman taloutesi tai tilasi tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ

Asennamme ja huollamme energiajärjestelmät ammattitaidolla. Autamme sinua mielellämme myös valitsemaan omaan kotiisi tai toimistoosi parhaiten sopivan ratkaisun. Olemme Scanofficen, Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen maahantuojan, valtuutettu jälleenmyyjä. Kauttamme saat luotettavat ja pitkäikäiset ratkaisut, jotka on suunniteltu erityisesti Suomen vaihtelevaan ilmastoon ja kylmään talveen.

Lue lisää Scanofficen maahantuomista tuotteista: https://www.scanoffice.fi