Sähköasennukset ja sähkövikojen korjaukset

Onko hallisi ilman sähköjä? Lakkasivatko valot toimimasta? Eikö sähkölämmitys enää lämmitäkään?

Jätä homma sähköalan ammattilaisten käsiin, niin saat sähköt kuntoon helposti ja nopeasti. Oli kyseessä sitten sähkövika tai sähköjen asennus, meiltä saat palvelua joustavasti silloin, kun sitä tarvitset!

Teemme pienet ja suuret sähköasennukset ammattitaidolla niin yrityksille, julkisyhteisöille kuin yksityishenkilöillekin. Hoidamme esimerkiksi omakotitalojen, rivitalojen ja paritalojen sähköasennukset uudis- ja saneerauskohteisiin, huoltoyhtiöiden tarvitsemat sähkötyöt kiinteistöjen ja kerrostalojen kunnossapitoon sekä julkisten tilojen sähköasennustyöt.

Laajojen hankintakanaviemme ansiosta tarvikkeiden hinnat ja toimitusaikataulut pysyvät asiakkaillemme kohtuullisina. Hoidamme myös kokonaisvaltaiset sähköasennukset luontevasti yhteistyössä rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa.

Osaavat sähkömiehemme palvelevat teitä kaikissa sähköhuolloissa ja sähkövikojen korjaustarpeissa. Huollamme kaiken kokoisten kiinteistöjen sähköt ammattitaidolla ja turvallisesti!

Saat sähköhuoltopalvelustamme muun muassa:

  • Piensähköasennukset
  • Sähkövikojen korjaukset
  • Valaisimien ja kytkimien huollot, asennukset ja vaihdot
  • Sähköalan tarvikkeet

Autamme teitä mielellämme myös sähköasennusten suunnittelussa, jotta saatte varmasti tarvitsemanne ratkaisun mahdollisimman parhaalla lopputuloksella! Tarjoamme kaikki sähköalan palvelut ammattitaidolla Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla.

Sähköasennukset ja sähkövikojen korjaukset