Sähköautojen latauslaitteet

Etsitkö sähköauton latausasemaa kotiin, toimistolle tai talonyhtiöön? Me autamme! Tarjoamme luotettavat ja laadukkaat sähköautojen latausratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja olemme apunasi valitsemassa juuri sinulle sopivan latausaseman. Meiltä saat latauslaitteet ammattitaitoisten tekijöiden asentamana.

Tutustu tuotteisiin ja kysy lisää toimipisteistämme:

Ilmajoki p. 06 424 6640

Vimpeli p. 040 503 8238

tai sähköpostitse asiakaspalvelu@voima-asennus.fi

 

Garo GLBDC-T222FC -sähköauton latausasema

Garon GLBDC-T222FC -sähköauton latausasema sopii asennettavaksi niin omakotitaloihin, talonyhtiöihin kuin toimistonkin parkkipaikalle tai -halliin. Latauslaitteen voi asentaa erillisen pylvään avulla maahan tai suoraan seinään.

Lue lisää tuotteesta valmistajan sivuilta >>

 


Ensto eFiller -sähköauton latausasema

Ensto eFiller -sähköauton latausasema on suunniteltu kotilataukseen. Tyylikäs tuote helppokäyttöisillä ominaisuuksilla, joka on oikea valinta kotiin etenkin silloin, kun sisäänrakennettua ylivirta- ja vikavirtasuojausta ei tarvita. Ensto eFiller -latauslaite on helppo asentaa. Laite ilmaisee lataustilansa yksinkertaisella, kolmivärisellä LED-merkkivalolla.

Lue lisää tuotteesta valmistajan sivuilta >>

 

 

DEFA eRange® Uno -sähköauton latausasema

DEFA eRange® Uno -sähköauton latausasema sopii erinomaisesti kotikäyttöön. Testattu ja valmistettu sopimaan pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. eRange ® Uno -latausasema sopii kaikille Type 2 -liittimellä varustetuille ajoneuvoille. Latauslaitteen teho ja virta ovat asetettavissa omien tarpeiden mukaan tilaus- ja asennusvaiheessa.

Lue lisää tuotteesta valmistajan sivuilta >>

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous, niin mietitään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva sähköauton latausratkaisu!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.