Sähköremontit ja sähkösaneeraus

Taloyhtiön – olipa saneerattava kohde sitten rivitalo tai kerrostalo – sähköremontti on aina suuri kokonaisuus. Sähkötekniikka kuitenkin tulee jossain vaiheessa tiensä päähän, ja sähköremontti on tehtävä. Tässä hommassa sähköalan asiantuntemus ja kokemus ovat valttia.

Jos siis kiinteistösi sähköt uhkaavat jäädä jälkeen kehityksestä tai ne täytyy uudistaa kokonaisvaltaisemman saneerauksen yhteydessä, kutsu meidät paikalle!

Toteutamme sähköremontit ammattitaidolla taloyhtiöiden saneerausten ja putkiremonttien yhteydessä kaiken kokoisiin kiinteistöihin. Olemme kokenut sähköremonttien ja sähkösaneerausten kumppani niin yrityksille kuin julkisille toimijoillekin. Osaavat sähköasentajamme, kattava tarvikevalikoimamme, laaja hankintaverkostomme ja vankka kokemuksemme varmistavat, että saneeraukset valmistuvat ammattitaitoisesti ja aikataulussaan.

Teemme paljon myös kokonaisvaltaisia sähköremontteja luontevasti yhteistyössä rakennusliikkeiden ja urakoitsijoiden kanssa. Palvelemme teitä mielellämme kaikissa kiinteistöjen sähkösaneerauksissa ja muissa taloyhtiöiden sähköremonteissa.

Aloitamme jokaisen projektin aina kartoittamalla tilan ja asiakkaan tarpeet, jotta sähköremontista tai sähkösaneerauksesta tulee täysin vaatimusten mukainen.

Autamme asiakkaitamme kaikenkokoisissa sähkötöissä Keski- ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!