Uudisrakentamisen sähköasennukset

Olemme uudisrakentamisen luotettava ja ammattitaitoinen kumppani sähköasennuksissa. Hoidamme pienet ja suuret sähköasennusurakat yksityisille, yrityksille ja julkisiin tiloihin vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Toimimme joustavasti yhteistyössä muiden rakennusprojektin toimijoiden kanssa, ja asennamme uudisrakennuksiin sähköt myös kokonaisurakointina. Aloitamme sähkötyöt perustamistöiden yhteydessä liittymiskaapelin kytkemisestä, ja jatkamme uudisrakennuksen sähköistämistä sitä mukaa, kun rakentaminen edistyy. Hoidamme sähkötyöt aina viimeisen pistorasian asentamiseen saakka.

Ammattitaitoisella sähköalan henkilökunnallamme on runsaasti kokemusta niin kerrostalojen, rivitalojen kuin omakotitalojenkin sähköasennuksista. Aloitamme työt aina huolellisella suunnittelulla, jossa kartoitetaan kohteen tarpeet ja aikataulut. Laajojen hankintakanaviemme ansiosta tarvikkeiden hinnat ja toimitusaikataulut pysyvät asiakkaillemme kohtuullisina.  Hyödynnämme työssämme sähköalan parhaita tuotteita ja ratkaisuja, jotta asiakkaamme saavat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Autamme asiakkaitamme kaikenkokoisissa sähkötöissä Keski- ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Uudisrakentamisen sähköasennukset